Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, reacționează la vestea că sportivul face pași spre altar pentru a treia oară: „Știam că va…”

27 07. 2024, 08:53

Cum a reacționat, Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, la vestea că fostul sportiv se însoară pentru a treia oară? Iată ce a declarat!

Deși și-au separat drumurile cu scandal, Larisa și Marian Drăgulescu dau semne că ar fi îngropat securea războiului. Mai mult, s-ar putea ca fosta lui soție să fie invitată la nunta acestuia cu Simona.

Larisa, prima reacție la aflarea veștii

Larisa a dat de înțeles că este în relații foarte bune cu fostul soț și se bucură pentru fericirea lui. Mai mult, ea ar fi știut că Marian va face acest pas.

”Ne înțelegem foarte bine, chiar de curând am fost împreună la nepoțica mea, am stat împreună la aceeași masă, ne-am distrat toți, chiar avem o relație foarte frumoasă.

Le știam deja intenția, noi ținem legătura, vorbim, i-am felicitat și eu, știam că va urma și acest lucru (n.r. cererea în căsătorie). Nu știu, mai este până atunci, poate că da, poate că nu, depinde și de timpul pe care îl voi avea atunci

Acum copiii sunt la el, ei sunt mari deja, mari la el când vor ei. Sunt majori, probabil că băiatul va lucra în curând la tatăl lui, poate va începe să lucreze ca antrenor la tatăl lui la academie. Și el a terminat gimnastica, a fost în lotul național, a terminat liceul sportiv, tot în lumea sportului și el”, a spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru spynews.

Cererea în căsătorie

Marian Drăgulescu face pentru a treia oară pași spre altar. Sportivul a cerut-o pe Simona Carmen în mare stil, la înălțime. Cei doi se aflau într-un balon în Cappadocia atunci când marele moment din viața lor a avut loc, iar Carmen a spus „DA!”. La peisajul de vis s-au adăugat și cei din mulțime care îi priveau și aplaudau scena emoționantă.

 „Ne completăm foarte bine atât în viața privată cât și în viața profesională. Am rămas plăcut surprins că a înțeles extraordinar de mult din acest domeniu al sportului, al gimnasticii.

Mă uimește deja cât de multe lucruri a învățat și câte lucruri știe. Noi nici nu simțim că am stat prea mult unul cu altul, că lucrăm practic în același loc. Nouă chiar ne prinde bine”, a spus fostul gimnast la Antena Stars.

Sursă foto: social media